Specijalna Promocija 3 Održana prva Revija ADU

Banner
Home ART Events Održana prva Revija ADU
Održana prva Revija ADU PDF Print E-mail
Written by art   
Monday, 28 January 2013 08:13

Održana prva Revija ADU:

Preko sedamsto posjetitelja na Akademiji dramske umjetnosti oduševljeno kazališnim i filmskim studentskim radovima

Zagreb, 28. siječnja – U subotu je izvedbom “Gospođice Julije”, glasovitog švedskog dramatičara Augusta Strindberga na pozornici Akademije dramske umjetnosti, uz prisustvo delegacije Veleposlanstva Kraljevine Švedske u Republici Hrvatskoj, zatvorena Prva revija nastavne produkcije ADU.

Od srijede do subote brojni gosti na Akademiji dramske umjetnosti  imali su prilike pratiti program RE:ADU, koji predstavlja lepezu najboljih studentskih produkcija nastalih u proteklih godinu dana.

Nakon dva dana kazališnog programa, u petak je, uz projekciju nagrađenih studentskih filmova,  potpisan i ugovor o poticanju mladih filmaša između Akademije i Hrvatskog audiovizualnog centra, pri čemu je njegov ravnatelj, Hrvoje Hribar uputio poruku studentima Akademije: “Vjerujemo da ćete znati iskoristiti potencijale koje vam pruža ova sredina, te stvoriti još bolje okruženje za one koji tek dolaze”.

O velikom interesu koji je nastao za prvo izdanje Revije iz organizacije ističu: “Drago nam je da smo uspjeli otvoriti vrata naše Akademije novoj publici, našim kolegama s drugih fakulteta, ali i očima šire javnosti, te ovim putem još jednom dokazati da na Akademiji stvaramo vrhunske, što kazališne, što filmske projekte.”


Kontakt: Mario Gigović I Studij produkcije I +385.91.169.9026 I This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Translate

Who's Online

We have 20 guests onlinePowered by Joomla!. Valid XHTML and CSS./ AFA alge / Zagrepčani / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare i knjigoljupce