Specijalna Promocija 3 Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz

Banner
Home ART Events Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz
Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz PDF Print E-mail
Written by art   
Friday, 19 April 2013 10:30

Predstavljanje izložbe i press konferencija: Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz

Galerija Klovićevi dvori, Zagreb,  u ponedjeljak, 22. 4. u 11 sati u MMSU

Galerija Klovićevi dvori predstavit će u Rijeci u ponedjeljak 22. travnja medijima, ali i svim zainteresiranim građanima, izložbu “Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz“ koja je do 7. srpnja 2013. postavljena u ovoj zagrebačkoj muzejskoj kući.

Rijeka je prva destinacija promotivnog putovanja organizacijskog tima koji će izložbu predstavljati u glavnim centrima Hrvatske i regije. U ponedjeljak, 22. 4. u 11 sati izložba se predstavlja u Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Rijeka, Dolac 1/II. Turneja se nastavlja sutradan u Puli, gdje će se 23. 4. u 11 h održati konferencija za novinstvo u Muzeju suvremene umjetnosti Istre, a u Splitu 3. 5. u 11 h u atriju Galerije umjetnina. U svibnju će se još obići Maribor, Ljubljana, Osijek, Beograd, Sarajevo.

Uz konferenciju za tisak prikazivat će se video prezentacija izložbe i fotografije s nezapamćeno posjećenog otvorenja. Video prezentacija sastavljena je od prikaza izloženih djela Pabla Picassa i intervjua s posjetiteljima izložbe. Novinari i građani pozvani su na otvoreni razgovor s kustosicom izložbe, ravnateljicom Galerije Klovićevi dvori Marinom Viculin koja će odgovarati na sva pitanja vezana uz izložbu.

Konferenciji će prisustvovati i predstavnici putničkih agencija koji će ponuditi svoje aranžmane za posjet zagrebačkoj izložbi Picassa.

Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz

Galerija Klovićevi dvori, Zagreb

23. 3. – 7.7. 2013.

 

Translate

Who's Online

We have 23 guests onlinePowered by Joomla!. Valid XHTML and CSS./ AFA alge / Zagrepčani / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare i knjigoljupce