Specijalna Promocija 3 Radionica kreativnog slikanja-Zagreb 17.12.

Banner
Home ART Events Radionica kreativnog slikanja-Zagreb 17.12.
Radionica kreativnog slikanja-Zagreb 17.12. PDF Print E-mail
Written by art   
Monday, 02 December 2013 12:34


Kako nam kistovi i boje mogu pomoći da se više opustimo, prepustimo i predamo sadašnjem trenutku? Odgovori na ova pitanja ali i neka druga kriju se izvan sustava naše kontrole. Dođite istražiti kako uz pomoć pokreta, lagane tjelovježbe, dramskih vježbi i ekspresivnog slikanja možemo 'zaobići' vlastiti sustav kontrole i dotaknuti onaj dio unutarnjeg bića koji nije zaboravio kako prepušteno i spontano živjeti.( I kad se to radi na kreativan i opuštajući način, zabava je zagarantirana!)
Kod kreativnog slikanja naglasak je na procesu, a ne na rezultatu. Stoga nije potrebno nikakvo znanje iz slikarskih tehnika, slikamo iz srca, a ne iz uma. Vidimo se!

Info:
Mjesto održavanja: MMC Kopriva, Ilica 196
Vrijeme: 17.12. (uto) od 19.00 do 21.00
Cijena: 90kn ili donacija za papir i boje
Maksimalan broj sudionika: 12

Prijave: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ili 091 511 5977. Prijave primam zaključno sa 17.12. u 12.00 putem emaila ili mobitela.

O voditeljici: Paula Vranković prošla je edukacije iz tjelesno orijentiranih terapija, kliničke psihologije, art terapije i energetskog rada. Kontinuirano se educira u području osobnog razvoja kroz seminare u Hrvatskoj i inozemstvu. Radi s djecom i odraslima kroz radionice i individualne tretmane. Kreativno se izražava kroz glazbu, ples, slikanje, izradu nakita i dekoriranje ukrasnih predmeta.

 

Translate

Who's Online

We have 34 guests onlinePowered by Joomla!. Valid XHTML and CSS./ AFA alge / Zagrepčani / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare i knjigoljupce