Specijalna Promocija 3 Lidija Ivanek Vas poziva u svoj atelje

Banner
Home Artists Painters Lidija Ivanek Vas poziva u svoj atelje
Lidija Ivanek Vas poziva u svoj atelje PDF Print E-mail
Written by pabla   
Thursday, 11 October 2012 07:16

"UPOZNAJTE SUSJEDU UMJETNICU" – Lidija Ivanek, Lug Zabočki 88, Vas poziva u svoj atelje u subotu, 13. 10. od 18,00 do 21 sat

Umjetnički prostor stvaranja, atelje, uobičajeno sakriven od javnosti, mjesto je mira i kreacije, sada se nalazi izložen pred očima posjetioca i poziva da zavirite u okvire umjetnikova uma.

Umjetnik, ovdje predstavljen kao čovjek u svome okruženju, postaje izložen. Poveznice čovjeka i doma, umjetnika-stvaraoca i stvorenog, potiču nas da razmišljamo o čovjeku kao stvorenom, gdje Bog postaje Stvoriteljem i Umjetnikom, a sam čovjek kreacija.

Atelje Lidije Ivanek smješten je na tavanu kuće i uspon centralnim stepeništem podiže naš pogled prema gore. Hodom prema gore, naša nadanja postavljaju pitanje: Da li se na tavanu nalazi i nešto drugo osim umjetničkih djela ?

Dođite, upoznajte susjedu Lidiju Ivanek u njenom svakodnevnom okruženju u njenom ateljeu, među slikama, bojama, kistovima i ugođaju stvarnijem i životnije od galerija.

 

Add comment


Security code
Refresh

Translate

Who's Online

We have 36 guests online

feed-image Feed Entries


Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS./ AFA alge / Zagrepčani / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare i knjigoljupce