Specijalna Promocija 3 Predstavljanje zbornika beogradskog Oktobarskog salona

Banner
Home Literature Other Predstavljanje zbornika beogradskog Oktobarskog salona
Predstavljanje zbornika beogradskog Oktobarskog salona PDF Print E-mail
Written by art   
Monday, 28 January 2013 08:16

U utorak, 29. siječnja u 19 sati u Booksi će se predstaviti zbornici poznate beogradske umjetničke smotre Oktobarski salon kojeg organizira Kulturni centar Beograda.

Oktobarski salon je najveća smotra vizualnih umjetnosti na području bivše Jugoslavije. Manifestacija je poslednjih desetak godina dobila međunarodni karakter, a u vremenu kojeg karakteriziraju sve dinamičniji susreti i prožimanje različitih umjetnosti, i Oktobarski salon je 'proširio područja borbe'. Tako su i zbornici koji će se predstaviti u Booksi Simptomi nerešenog sukoba i Gud Lajf integralni dijelovi Oktobarskog salona, a ne klasični katalozi izložbe.

Zbornike će predstaviti Svebor Midžić, jedan od urednika zbornika Gud Lajf, i Marjan Čakarević, stručni suradnik književno-tribinske redakcije Kulturnog centra Beograda. Moderator predstavljanja je Bojan Krištofić, suradnik Hrvatskog dizajnerskog društva, časopisa Zarez i nagrađeni mladi kritičar u projektu Criticize This!.

 

Add comment


Security code
Refresh

Translate

Who's Online

We have 41 guests online

feed-image Feed Entries


Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS./ AFA alge / Zagrepčani / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare i knjigoljupce