Specijalna Promocija 3 Revolucija traži dizajnera/icu

Banner
Home The News Revolucija traži dizajnera/icu
Revolucija traži dizajnera/icu PDF Print E-mail
Written by art   
Wednesday, 13 February 2013 21:39

Revolucija traži dizajnera/icu

O Revoluciji
Revolucija je kreativni studio osnovan 2003. s posebnim fokusom na dizajn interakcija i napredna programerska rješenja za različite digitalne platforme. Posebnu pažnju pridajemo stvaranju kvalitetnog user centered dizajna i user experience-a. Trenutno je u Revoluciji zaposleno 11 osoba i nekoliko stalnih vanjskih suradnika. Radimo za Hrvatske i inozemne klijente. Neki od njih su Zagrebačka Pivovara, Nike Hrvatska, Iskon, ZBI, Volvo Car Corporation, Timetech Ventures, HelloZiggy, Cybercom, itd.

Opis posla

- Razvoj koncepata, prototipova i finalnih prijedloga dizajna različitih digitalnih projekata (internet stranice, mobilne i facebook aplikacije, online igre)

- Izrada i osmišljavanje koncepata (Wireframes - UX, UI i IA)

- Rad na više projekata istovremeno

- Doprinos idejama i pozitivnim stavom u rješavanju kreativnih i tehničkih problema

- Izrada varijacija dizajna potrebnih za uvažavanje želja i prijedloga klijenta kao i internog tima koji radi na razvoju projekta

- Razrada dizajna projekta po već postavljenim vizualnim smjernicama


Obavezna znanja i kvalifikacije

- Iskustvo rada na web projektima i razumijevanje mogućnosti HTML-a i CSS-a (nije potrebno znanje programiranja, ako ga imate to je bonus)

- Komunikativnost, spremnost na timski rad i sklonost suradnji

- Aktivno praćenje razvoja tehnologije i mogućnosti primjene, informiranost

- Strast prema dizajnu i digitalnim medijima te soko okolovo za detalje

- Suradnja s razvojnim timom tijekom izrade projekta osiguravajući pritom da se odobreni dizajn i funkcionalnosti implementiraju do kraja

- Jasno razumijevanje arhitekture informacija i osmišljavanje UX-a

- Odlično snalaženje u Adobe programima (Photoshop, inDesign, Illustrator...)

- Odlično poznavanje osnova grafičkog i web dizajna (tipografija, grid, boje, pikseli)

- Motiviranost i rad unutar zadanih rokova

- Dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu.


Bonus

- slobodno navedite sve što mislite da je bitno


Nudimo

- Ugodna radna atmosfera, zanimljivi projekti

- Edukacija

- Redovna plaća (plaća ovisi o znanju, iskustvu i kvaliteti)

- Radno vrijeme je 8 sati dnevno, vikendom ne radimo osim u izvarednim situacijama kojih je vrlo malo i takav angažman se dodatno honorira.


Prijave bez portfolia nećemo uzeti u obzir. Portfolio može biti vaš web ili pdf s izborom radova. Ako u portfoliu imate veliki broj radova naglasite 5 relevantnih projekata i kratko ih opišite kao i svoju ulogu ako se radi o kompleksnijim on-line projektima gdje ste radili u sklopu većeg autorskog tima. Iskustvo i edukacija jesu bitni ali nisu presudni; talent, znanje i želja za radom jesu. Ono što je posebno bitno je način na koji predstavljate sebe i svoj rad. Ako imate samo studentske radove koji nisu završili u produkciji slobodno se prijavite. To što još niste službeno radili ne znači da ne radite dobro.

Prijave šaljete na email adresu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it uz subject "[DIZAJNER/ICA] Ime Prezime"

 

Add comment


Security code
Refresh

Translate

Who's Online

We have 76 guests online

feed-image Feed Entries


Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS./ AFA alge / Zagrepčani / Knjige za djecu / 100% besplatni oglasnik / Portal za pisce / Portal za knjižničare i knjigoljupce